Ako byva zvykom – dom sa da rozdelit na jednotlive „moduly“ – tu je samostatny prizemny modul...
Prizemie zahrna vnutorne priestory restauracie s kuchynou. Najprv par detailikov v kuchyni – sporak, linka, chladnicka, drez, kuchynske nastroje a riad...
Pohlad z ineho uhla na chladnicku pod schodami, noze, pohare, taniere, moriaka....
Pohlad do chladnicky...
A este pohlad na kuchynu zhora...
Priestor restauracie – maly, ale utulny... Zda sa, ze sa tu deje daco „echt“ romanticke...
Zeby pre muza rozsudok vecneho zatratenia???
Stoly, zavesy, lampicky na intimne osvetlenie interieru restauracie... (Ten chlap robi hroznu chybu, ved ona pije – este aj v takuto dolezitu chvilu drzi v ruke pohar s chlastom...)
Vinoteka / pribornik – proste taka ta velka skrina, co byva v jedalnach...
Zadna terasa tvori samostatny modul...
Tu je „nasadena“ na prizemnom module...
Samostatne prve nadzemne podlazie...
Pohlad dnu na maly kuchynsky kutik...
Kreslo a sklapacia postel...
Kozub...
Tu je horne (druhe nadzemne) podlazie spredu...
...a zozadu...
Na rozdiel od inych modularnzch domov, tu sa neda oddelit strecha, tu sa jej zadna cast da jednoducho otvorit...
Pohlad dnu nam ukaze maliarsky atelier...
Aj tu sa kuri – tentokrat v murovano-liatinovych kachliach – dvierka zatvorene...
...a otvorene...
Na zaver este fotka skutra...
To su dieliky, ktore mi po poskladani setu ostali... Dako vela ich je, niektore zaujimave... Samozrejme nemoze pri takomto sete chybat
brick separator – tentokrat opat oranzovy (uz mam aj tmavozeleny)...
Vybral som tie zaujimavejsie – prekvapil ma prsten navyse...
Zial model som fotil iba samostatne, pretoze ostatne modularne domy mam rozobrate v krabiciach...
Zhrnutie – pre zberatela
Modular buildings je tento set povinnost... Na prvych zverejnenych fotkach posobil velmi precackano, nazivo je to ovela triezvejsie, mne sa hotovy model paci, ako napad je to velmi zaujimave a spracovanie vzhladom na poskytnute rozmery hotoveho modelu su miestami az genialne... Navyse ako uz tradicne byva zvykom u modularov – dobry zdroj brickov pre MOC-arov, aj ked asi trochu drahy... U mna kazdopadne
Odporucam kazdemu...