mne sa hrozne paci ta seda lod v pozadi- chcelo by to nieco jedinecne
Ta seda lod v pozadi je prototyp maleho raketoplanu na masovu vyrobu. Pozuivany ako Imperialcami na nizsich hodnostarov a hlavne tam kde nemaju miesto na klasicku velku Lambdu, tak aj verejnim sektorom ako lacna alternativa k Lambde.
Je to nieco male ako je Phantom zo serialu Rebels, ma to miesto pre pilota + 5 pasazierov. Kridla to ma sklapacie. Mozno tomu bounty huntrovy spravim nejaku upravenu verziu. Civilne a vojenske sa lisia vo vyzbroji - vojenska ma plnohodnotne laserove dela dopredu a mozno slabsi kanon vzadu, civilna but ziadne alebo za priplatok len nizkoenergeticke laserove kanony vpredu
ale upravami vlastnimi alebo na ciernom trhu nic nebrani
Na vystavu donesiem aspon 2ks, ta seda je Imperialna verzia a bude odparkovana alebo pristavat na Imp zakladni, druhu dam bud civilnu alebo tu BH modifikovanu.
Dlho som mal rozostavany len prototyp uplne len kostru ale kedze sa vystava posunula tak som sa do toho pustil a uz je to skoro komplet, chyba len dosperkovat interier a dorobit nejaku podvozkovu cast.
Len by sa mi hodil ten kokpit v trans ciernej, ten vypada so sedou asi najlepsie - ten mam ale len potlaceny zo starej lambdy a ta potlac prave brani vo vyhlade a na tu normalnu uz nie je cas objednavat z BL.