Tazko diskutovat o najvzacnejsom sete. Vsetko urcuje ponuka a dopyt. Ak rastie dopyt rastie cena... Falcon by som radil ako medzi najdrahsie ale nie najvzacnejsie/raritnejsie. Zoberte si ze na BL aj ebay je ich pomerne dost a kto na to ma, nema problem si to kupit.
Taktiez cenu nafukuju aj velkost setu aj tych par unikatnych dielov ktore falcon obsahuje. Falcon by som urcite neradil medzi vzacne/rarity kvoli spominanej ponuke.
Raritny set nemusi byt zrovna najdrahsi...Urcite medzi rarity by som radil prve MAERSK sety...mozno za jeden set das
len 800€ (oproti modular ci falcon) ale skus si ho zohnat v normalnom stave..nezozenies (KLF by sa viac vedel vyjadrit k nim viac).
Ja by som ako raritu radil aj figurky (MR GOLD, specialny Cpt America - tusim 125ks a predany bol za 2500?) A este su vyrobene nejake SW figurky (boba Fett - zlato, striebro tusim po 2ks, ale cenu netusim).
A velka rarita su aj stare sety v MISB...Nemusi to by zrovna prvy modular ale obycajny krpaty set so 100dielmi z 80 -70rokov. Zaplatis za neho par 10tok alebo 100vku ale zohnat ho je tazke.
Nie vsetko co je drahe je vzacne