Tak akcia za nami. V zložení Jago, Jaro Marek a ich rodinný príslušníci a potom ja.
Snáď budú aj nejaké lepšie foto, ja som stihol len na koniec vyliezť a cvaknút pár ale na obstarožnom mobile to moc nevyšlo.
Naštastie sme mali miesto vnútri a malo to celkom dobrú klímu lebo tých cca 7-8 hodín (aj s prípravou by bolo peklo)
- vlaky/technic - klasika, akurát sa ukázalo že pokiaľ si človek dopredu nespáruje mobil s elektronikou a nevyskúša tak to potom nemusí fungovať (Liebherr)
- GBC a iné kinetické modely - GBC so spoločného projektu mali premiéru, alebo skôr skúšku
Ale tak deti bavilo aj naháňať loptičky čo prestrelili ak nie viac ako keď sa trafili
- koľajisko z výlohy - vzhľadom na zachovanie modulov to bolo cca za hodinu postavené a osadené. Alternatívny zdroj na 9V prešiel skúškou bez problémov (na jednom výstupe šiel aj kolotoč). Akurát to udelátko s točiacim sa stromčekom na vagóne vianočného vlaku neni vhodné na dlhodobú prevádzku.
- hracie stoly - nakoniec klasika čo je asi rovnako potrebná ako samotná výstavka
Inak ten dav na fotke bol akurát pri predstavení Kúzelná Fyzika - konkurencia bola tvrdá