Ondro ukaz mi nejake forum, kde si mozes upravit prispevok po tom, co nan niekto odpovie. Je to bloknute z toho dovodu, ze ludia reaguju na prvy prispevok, diskusia sa rozvinie na 100 oidpovedi, Ty zmenis prvy prispevok a cela diskusia straca zmysel. Preto je to na forach bloknute.
asi by sme v tejto diskusii teda mali pokracovat skor v tomto vlakne aby sme neplenili to o vystavach ked tato tema je ciste technickeho razu
Tak pre priklad nechodim daleko - kostky to tak maju a preto je to momentalne jeda vec na ktoru si neviem zvyknut a ktora sa mi vyslovene nepaci.
Ak clovek chce updatnut alebo zmenit svoj prispevok, mal by na to mat pravo.
Nestrati zmysel pac je tam 100 prispevkov co to rozvadzaju.
A nepredpokladam ze by to chceli ludia vyslovene zneuzivat - skor vyuzivat ako dobru feature.
Ja sa nerad prehrabavam v dlhych vlaknach a mam radsej ked mi moderator vlakna da update na jednom mieste a na kostkach sa tato technika aj casto vyuziva napr pri dohadovani lugbulku bolo vzdy to najaktualnejsie dohodnute v prvom prispevku, takze som potom nemusel citat X stran dozadu co sa mi nechce a ani nemam na to cas.
Hadam som teda dostatocne dobre vysvetlil svoje pohnutky a nebudem muset hladat ako tento design gap obchadzat.
Prave ma napadol jeden workaround - prvy prispevok napisat len ako nadpis - jednu vetu aby to nezabralo vela miesta z obrazovky a hned na to napisat druhy prispevok a ten uz by som mohol updatovat dle potreby.