Ďakujem za komentár, kolesá sa mierne odkláňajú ale podľa mňa je to v norme. Čo sa týka typu kolies, tak tieto by mali byť tvarom a rozmermi najbližšie ku štandardným kolesám buchanky, ale mám v pláne do budúcna robiť iné verzie buchanky kde zostane rovnaká maximálne tak karoséria, a podvozok budem meniť (prikladám pár obrázkov rôznych oficiálnych/neoficiálnych verzii buchanky). Ešte by som ku nej chcel dodať že som včera urobil zopár úprav a dnes ju mám v pláne natočiť, takže tu potom môžete očakávať v najbližších dňoch link na video.
Čo sa týka toho GAZu 59037, tak viem že to nie je presne ten istý podvozok ale je to tiež 8x8 nezávisle odpružený podvozok a rozdiel medzi medzerami medzi kolesami vyzerá že je minimálny, ak si tam nepoužil pri nápravách ten diel čo som vravel tak potom som úplne v dyme, s tým ako si vytvoril ten podvozok, ale v podstate to je jedno, mne sa už nechcelo štvať s tým mocom, lebo som ten podvozok celý prestaval asi tak 5 krát a tvoj BTR-90 bol posledná kvapka ku tomu, aby som ho odložil na neurčito a presunul sa ku buchanke na ktorú som sa tešil.
Tá forma cez to video je asi záživnejšia, ale ako som vravel tak môže zavádzať a väčšinou samozrejme zavádza tak aby vyzeral ten moc lepšie ako naozaj je a potom mám pocit že moje mocy sú neschopné nemám ako zistiť v čom je medzi nimi rozdiel lebo neviem či používajú inú baterku, motory, sú ľahšie alebo sú ozaj proste len lepšie postavené.
Ešte by som sa chel vyjadriť ku kompaktnosti mojich modelov, že ja ich stavám vždy čo najkompaktnejšie, lebo tam je potom ten challange v stavaní takýchto mocov, vieš čo mohol by som to spraviť tak ako niektorý ktorých som videl že by som dal proste 1 motor hneď za každé koleso, je to veľký moc takže to nie je problém, servo motor na bočenie samozrejme tiež nerobí problém na náprave, a nakoniec tam hodím aspoň dve buwizz baterky nech to ťahá. Takže čo najmenšia mierka je podľa mňa tá najlepšia (samozrejme myslím najmenšiu mierku v ktorej stále viem spraviť odpruženie všetkých náprav a ich náhon na všetkých náprav ktoré v danom modely majú byť hnané).