Ďakujem všetkým za komenty!Vyzera skvele, ten napad s prednou maskou je super. Uz tomu chyba iba nejake soft odpruzenie, tie utopene kolesa pod blatnikmi si to normalne pytaju, evokuje mi to policajne nahanacky z klasickych americkych kriminalok, kde tie auta v zakrutach pekne plavaju.
Áno, presne, páčilo by sa mi tam také mäkké pérovanie. Už v predprípravnej fáze som ale bol rozhodnutý, to spraviť bez odpruženia. Mal som pocit, že by tam mohli byť nejaké problémy potom...menšia tuhosť karosérie - prehýbanie, problém skryť PF prvky - hlavne B-box a prijimač v zadnej časti auta...atd.
Aj ten prevod motor-diff, keby chcem zachovať v tejto podobe, taky by sa musela celá ta zadná podvozková časť kývať v celku - a to bez vyztuženia sa ti bude prehýbať jak nič. A vyztuženie zaberá naopak miesto pre nenápadné ukrytie PF prvkov. Nepozdávalo sa mi to už v predstavách proste, tak som to uťal už v zárodku.
ako auto z GTA-acka super praca, treba niekedy aj bez predlohy, uzit si vacsiu slobodu v dizajnovani z lego kociek.
Hej, v GTA na nich vačšinou jazdili gangsteri.
Nedržal som sa ale presne TOHO z GTA - len z dielov čo som mal, a nemotať do toho Creator: to sa mi velmi jednoducho a rýchlo stavia.
Pri týchto oddychujem od prepracovaných predlohových Creator modelov, ktoré mi trvajú pol-roka.
Podarené , ani nemám čo dodať nového ,jazdi to , svití to , ľúbi sa to Môžeme sa tešiť i na video ?
Videá mám už dávno na všetky svoje motorizované modely spravené - je to paráda!!! ale len v hlave, v predstavách
...teraz už to len reálne natočiť... čo sa jednému robí blbo, ked musi šoférovať a aj kamerovať. A ešte toho vzácneho času nieje dosť.
Takže asi spravím, ale neviem kedy.
Nádherné auto!
Uvidíme ho aj v Leviciach?
prinesiem ho.