nehovorim ze to nema sledovanost, ale ze je takychto serialov na mraky a ovela viac je ich uspesnejsich. Do hlavnej lego produkcie sa musi dostat len elita. Pozeral som rebricky, v 2016 bol na netflixe na 9.mieste, v 2017 na 10.mieste, v 2018 nic (asi sa nevysielal) - a to su len netflix serialy, takze globalne by sa este zhorsil v bilancii. Ani sa necudujem, ze som o nom nepocul. Proste nerozumiem preco zrovna toto vybrali zo stoviek moznosti... ani nema hraci potencial, ani potencial zaujimavych postav / priser, a nikoho siroko daleko som nepocul, ze by ho sledoval (a to ani nastrocne deti, kde mam svojho spiona
). Skor sledujem vyrazny narast popularity Marvel pribehov medzi deckami, takze aj ked tomu neholdujem, skor by som tam pochopil rozsirenie produkcie (napr neni ziadna exkluzivita po skonceni helicarrieru).
Nemam nic proti takymto excesom, ale maximalne v ramci Ideas, do mainstream produkcie - kam sa z licencii dostali len take tutovky ako SW, heroes, HP - mi toto absolutne nepasuje...
Ale mozno si to niekto preratal a zarobia. Ale vacsinou sa da odhadnut, co bude uspesne menej (Adventure, Voltron s vyraznymi zlavami uz kratko po vydani asi tiez nevesti nic dobre).