Povedal som si, ze sa na odpoved vyspim, takze odpisujem teraz.
Takze pre menej chapavych, ako Liondee a STARHAWK skusim este raz a jasnejsie.
V tomto uvodnom prispevku som pisal, ze sme dostali ponuku na exkurziu do tovarne LEGO v Madarsku. Pisal som, ze by sa konala
v obdobi ukoncenia vystavy v KE. Vystava v KE mala koncit na prelome nov/dec, ale predlzili sme ju. Kde si tam Ondro cital, ze to bude SPOJENE s rozoberanim?
Vcera mi bol oznameny termin a detaily exkurzie, tak som spravu skopiroval a
predlozil vam. Informacie su jasne kazdemu okrem vas dvoch. Ludia bud napisali, ze idu, alebo ze nejdu. A ako ste reagovali vy dvaja?
Ondro, Ty hned zacinas veci komplikovat, vyhutovat, vyplakavat Ved ak mas program, napises ze nemozes ist a bodka. A nie
vulgarne nadavat o posunuti terminu. A toto odvazne tvrdenie si kde vzal
"Takze este raz, co sa da spravit s terminom, ktory tu ocividne skoro nikomu nevyhovuje ?" ? Ty za AKU VACSINU hovoris? Navyse MiKeL Ti tu
dal JASNU odpoved.
Dominik -
tento Tvoj prispevok nie je nic ine, ako rozmaznana, arogantna reakcia, akych uz ludia od Teba citali kopec! Miesto toho, aby si podakoval a napisal, ze zial nemozes ist, sa zacnes do mna navazat stylom
"pán KLF nemusí chodiť do práce tak jemu je jedno ktorí deň". Si myslis, ze JA mam moznost urcovat termin??? Dostal som na Teba X staznosti uz tu na fore ohladom Tvojho arogantneho spravania sa v sekcii LUGBULK voci ludom. Naposledy boli staznosti vcera, ked som bol nuteny Tvoj prispevok zmazat (mam ho odlozeny). V sukromnych spravach si tu mozes pisat co chces, ale verejne si premysli co napises.
Takze chlapci (obaja - treba k vam asi individualny pristup, ako na specialnych skolach) - kolko podujati, akcii ste v zivote organizovali? Ja za poslednych 25 rokov vcelku dost. Velke nadnarodne spolocnosti ako LEGO, VOLKSWAGEN, APPLE, FERRARI nefunguju tak, ze s nimi vyjednavate. Exkurzie do takychto spolocnosti sa konaju na zaklade terminov, kedy tieto spolocnosti maju na to vyhradeny cas a
ZAUJEMCA SA MUSI PRISPOSOBIT! Ziadne vyjednavania tam neexistuju! My to mame navyse sprostredkovane cez tretiu osobu. Dostali sme tuto ponuku - bud ju vyuzijeme, alebo nie. Koniec. Takze co som ja ocakaval od vas bolo - KLF dakujeme, ale zial nemozme. A nie utoky voci mojej osobe.