Mikrobus s vodičom ,či si to my učastnici zajazdu odšoférujeme ,bo by sa vodiči mohli ostreidať . Šoférovať 4+4 hodiny je celkom dosť na jedneho . . .
(Je treba asi konkretny typ vodičaku na mikrobus )
Mikrobus do 9 miest moze soferovat hockto s vodicakom skupiny B, lenze nam by bolo treba 12-miestny minibus a ten treba uz so soferom. Co som zbezne pozeral ceny, tak by nas (LUG) to vyslo drahsie, ako ist autami. Ale este popozerame - ak by ste niekto nasli cenovo zaujimavu ponuku na minibus so soferom, bolo by fajn.
KLF, nedá sa nejako zistiť (opýtať sa) či sa bude dať kúpiť v továrni nejaké lego? Konkrétne mám na mysli samotné duplo zvieratká.
Dobre ze spominas! Takze tu je vycuc najpodstatnejsich bodov z vyse 2-stranovych pravidiel exkurzie:
- dlzka exkurzie - max. 3 hodiny
- pohybovat sa smie len po vyznacenych koridoroch
- firemna predajna je urcena len pre zamestnancov (P4tr1cius)
- deti do 4 rokov nemaju povoleny vstup do tovarne
- bezpecnostna sluzba povoluje vstup kazdemu clenovi individualne, na zaklade udajov v prihlaske
- parkovisko pre autobusy je platene
- pocas celej exkurzie je povinnost mat kartu navstevnika a reflexnu vestu, ktore dostaneme
- v tovarni nie je dovolene mat pri sebe ziadnu batozinu, sacky, fotoaparaty a je zakazane jest, pit a zuvat zuvacky v priestoroch tovarne! Osobne veci si odlozime v bezpecnostnych boxoch.
- do tovarne je povoleny vstup len v plochych podpatkoch (zakaz vysokych podpatkov)
- nie je dovolene oddelit sa od skupiny a odklonit sa z prehliadkovej trasy
- je zakazane zaostavat, odbiehat mimo a rusit krikom (Sebastian, Kristian a Danyboy!!!)
- je zakaz fotografovat v tovarni
- fajcenie zakazane vo vsetkych priestoroch tovarne a aj na parkovisku! (MiKeL)
Zodpovednost za celu skupinu nesiem ja, cize budete sa riadit aj mojimi pokynmi.
V tovarni v Nyieregyhazi sa vyrabaju stavebnice DUPLO, ako aj klassicke kocky. Nejake informacie v anglictine
najdete tu.
Na konci exkurzie kazdy navstevnik dostane
tento set.
V tomto prispevku je jedna nepravdiva informacia.