S tymi
plochami a vitrinami a vecami okolo toho to vidim tak, ze to budeme riesit asi az na mieste ako vzdy.
Misokuove mesto - bolo by fajn keby ste sa vsetci co robite mensie MOCy (dopr. prostriedky, modularne domy, doplnky do mesta) hlasili priamo u Misokua. Aby vedel s cim ma pocitat a vedel si to zapracovat do layoutu.
K tomuto mam ale jednu poznamku. Trencin je okrem ineho znamy aj festivalom Pohoda. Misoku ho planoval v nejakej forme zapracovat do svojho mesta. Ale Danybujek ma tiez MOC koncertu (metaloveho). Tymto by som rad poprosil uzivatela Danybujka, aby prekonal svoju jesitnost a poskytol cely tento koncert do Misokuovho mesta. Nic sa nebude miesat, netreba sa bat! Cely koncert ako je na podlozkach, bude vlozeny do mesta - nic sa k nemu neprida a ani neuberie. Misoku by maximalne okolo (uz na svojom "pozemku") spravil nejaky plot a branu s napisom a logom Pohoda. Tymto by sa usetrilo miesto v miestnosti pre iny MOC, Misoku by si usetril pracu na dalsom koncerte a nemali by sme tam zduplikovanu scenu koncertu. Pride mi to rozumne a logicke riesenie.
Co sa
oficialnych setov tyka, tak tu vyvstava jedna otazka: mame 2 moznosti ako vybrat od koho vezmeme sety - 1) od cloveka, ktory ich ma najviac k dispozicii - tym sa usetria pozicie v podpore a aj logisticky to je jednoduchsie, alebo 2) brat v uvahu to, ze sa chce viac ludi zucastnit vystavy a umoznit kazdemu poskytnut exponat, aj za cenu mensieho poctu pozicii v podpore na osobu a logistiky. Prva moznost je praktickejsia, druha ferovejsia.
A ted babo rad.