Ono to je přehnané - vezměte si že Saturn V je skoro stejně tak dlouhý - jasně tohle má víc dílků, ale Saturn má dílů kolem 2000,takže x4. Cena by tedy měla být někde mezi 10 000-12 000. Teď jsem se díval na nějaký MOC, o 15 000 dílech, i s interiérem. Mnohem hezčí. Mně tohle připomíná ten starý set, kdy jsem se zděsil z ceny 10 000CZK, nu a nyní tu máme skoro to samé (fakt nevidím rozdíl) a je to za 18 000CZK. Kde se vzalo těch dalších osm tisíc, ví jen TLC. Nepříjde mi to o moc lepší nežli starý ISD za 10k... Heh a ani nežli ten Saturn za 3.5k
Je to hromada šedých kostek, nic víc, pro movité nadšence do SW. Za deset let ani nevyřešili jak se zbavit díry v konstrukci. Jo, kdyby tahle potvora byla větší o 100% - mělo to na délku ke dvěma metrům (nebo dejme tomu 1.50m) interiéry etc. tak bych těch osm tisíc na stole v českých chápal, ale já tam zásadní rozdíl nevidím je to plné studů a fakt mi to přijde jako staré ISD. A ti dva důstojníci...jako WTF ? Ty bych chápal u pocket ISD za 10€.... tohle je fakt přístup pro bohaté "hejly" co mají x-setů doma, a x-figurek. Žádný Luke, Leia, admirál, Darth Vader, Palpatin...
Snad tahle potvora brzo spadne do slevy, ale to ji radši TLC hodí do discountinued.... než do slevy.
Za tu 10k (ideálně pod, že, ale člověk nemůže mít vše) bych si ji vzal ale za osmnáct, bych si připadal jako magooor.