Zdravim, som tu novy a zaroven som pomerne novy v stavani LEGA(ak neratam obdobie pred cca 25 rokmi, kedy som ako tinedzer vymenil LEGO za ine konicky).
Moj navrat ma "na svedomi" moj 7 rocny synovec, v ktorom sme pred par rokmi s priatelkou zasiali semienko s LEGOm na Vianoce a dnes ma viac setov, ako budem mat ja za cely zivot
Pred rokom mi svagor odporucil, ze ked malemu chceme kupit na Vianoce dalsie LEGO, nech pozrieme nejaky TECHNIC. Aj sme tak urobili, no kym mi krabica lezala doma na policke, pohla sa vo mne nostalgia za detskymi casmi, kedy som tuzil po TECHNICu, no nikdy som sa ho nedockal. Nevydrzal som to, krabicu som opatrne otvoril a ked som videl vsetky tie novucicke diliky v sackoch, musel som si ist kupit aj pre seba
Aktualne ich mam 6, no urcite budu pribudat. Aj som sa zaregistroval na eurobricks a zaujala ma tam okrem ineho sutaz s podmienkami, ktore ma velmi neznevyhodnovali oproti stavitelom s ovela vacsimi zbierkami, takze som sa zapojil. Toto je zaroven moj prvy dokonceny MOC po navrate a vobec prvy v TECHNIC teme(mal som este jeden rozrobeny, ale koli sutazi som ho musel rozobrat).
Sutaz este prebieha, podstata je spravit TECHNIC model bez PF, s obmedzenymi proporciami a tak, ze bude z tych istych dielikov postaveny aj B model, ako v originalnych TECHNIC setoch.
Toto je moj A model, na B-cku este pracujem.
Manualne funkcie:
-4 valcovy boxer motor, prepojeny so zadnym diferencialom
-otvaratelne dvere a obe kapoty, predna aj s bezpecnostnou tyckou
-riadenie cez HOG a funkcny volant
-sklapatelna strecha