Tak po dnešnej návšteve v Tatranskej galérii sa udialo viacero zmien, keďže vedenie si to takto vyžaduje...
V hornej miestnosti sa dá inštalovat aj sobotu aj nedelu od 9:00 ale len max do 18:30... (nenašli nikoho ochotného ostať dlhšie)
Od dolnej miestnosti už mám kľúče a som ochotný to otvárať kedykoľvek aj nonstop podľa potreby... (nesiem za to hmotnú zodpovednosť)
V spodnej miestnosti musí ostať na svojom mieste klavír a rohové sedenie... (nejaký citový vzťah k tým veciam...
)
Tieto nové podmienky nám trochu zmenia situáciu a to:
1. Veľké mesto s koľajiskom pôjde dole a tým pádom menšie mesto pôjde hore (aby sa to časovo zvládlo)
2. Buďov hrad, budova TG a námestie Spišskej Soboty sa umiestnia do vestibulu k pokladni mimo oboch priestorov... (nápad od vedenia)
3. Dole sa to bude ťahať po obvode okolo miestnosti, hore nejako do Lka (ešte pracujem na predbežnej dispozícii)
4. Vitrín máme zatiaľ 11(2 moje vlastné), ktoré postupne premiestňujem s mojím prívesným vozíkom z múzea do galérie... (nekomentujem)
5. Ako zábrany som zatiaľ zohnal z múzea stĺpiky na ktoré dáme plastovú reťaz, ktorú som zobral z domu (v piatok by mali doniesť niečo z letiska)