Do Popradu prídem v piatok večer o 20:30. Ak sa ešte bude dať rád pomôžem. Záleží ako nás do múzea pustia.
Inštalačný víkend bude možné inštalovať:
4.2. Sobota 9:00 - 22:30 (Ak je potrebné mám kontakt a budem riešiť ešte aj inak individuálne-napíšte mi)
5.2. Nedeľa 9:00 - 19:00Ubytovanie budú mať zabezpečené:NOC 3.-4.: Liondee, Budo
NOC 4.-5.: Liondee, KLF, MiKeL, Budo, Janicko, andy tt, duroduro, danny+polovicka
Prosím
skontrolovať, ak niečo nie je OK tak mi treba napísať, alebo volať alebo aj aj...
INFOTABUĽANa obrázku je mapa, pre lepšiu orientáciu s označením dôležitých bodov...
INFO PRE UBYTOVANIEUbytovanie je zabezpečené na internáte strednej odbornej školy. Adresa: Okružná 761/25, Poprad (Rezervácia na TatraLUG)
Odkaz:
http://sospp.edupage.org/text16/K dispozícii máme dvoj a trojposteľové izby. Nemajú veľa ľudí, tak som dohodol že môžu byť aj všetci po samom na izbe, na mieste sa dohodnete.
Ubytovať sa je potrebné do 22:00! Pre tých čo dojdú v piatok som už dohodol dve samostatné izby (dvojky).
Tí čo dorazia vlakom, alebo busom a budú chcieť odvoz na ubytovanie, nech ma kontaktujú (zatiaľ Liondee).
Vstup do budovy zabezpečuje SBS a po 22:30 je možný vstup už len po dohode vopred.
Ak sa ešte niekto nerozhodol, rezervoval som nám ešte dve anonymné miesta-človek nikdy nevie...
Ak ešte otázky, treba mi napísať...