ad posledna foto = tak chlapci tu spomienku na vase spolocne chvile osamote v prazdnej Tatragalerii si mate nechat pre seba a nie ju takto zverejnit ...
http://regiontatry.sk/sk/vystava-tatrabrick-fest-2017/V tom clanku sa pise, ze je vystava do 21. Aprila - to nemaju nejak chybne ??
Ta vernisaz bola?
Vernisáž bola, došiel aj kameraman RTVS tak uvidime....Nebolo to nic wau, pár rodicov s detmi riaditeľka mala príhovor potom som povedal nieco o nas a veciach specialne pre tuto vystavu...
Budem sa snažiť ďalej dávať tu foto hlavne tých vecí, ktoré si neinštalovali ich majitelia a môžu písať na reklamačné... Predom upozorňujem, že ich dotazy sa budu pomaly "spracuvávať", takze do buducna treba dojst osobne.... Drevený a plastový praotcovia moderných plasťákov, na ktorých sme právom hrdí... V tej mojej vitrinke im to celkom sluší, mohlo by to tak ostať aj doma - nenahnevám sa...
Len skoda, ze v 2 z 3 clankov co tu zatial su je vystava prezentovana ako vystava Tatranskej galerie a nie TatraLUGu.
No a klincuje to ta pracovnicka TG pripravujuca dioramu mesta na poslednej fotke z clanku na sme
Londýnsky kútik na rozlúčku s EU... Ešte som objednal set 21034, tak ho tam pridám... Len dúfam že pod ťarchou tých aút čo som tam narval nepadne most...
ten big ben a parlament je kusok mensi.. nevydalo? inak aj to vyslo v inej mierke.. 21013.. to by sa hodilo k tomu 21034