Ja mám fantáziu asi ako mŕtvy lumík a bez návodu nedám ani rááánu, no aj mne sa páči idea rozdeliť súťaž na dve kategórie. Myslím si, že Admin by si kľudne mohol na seba delegovať právomoc rozhodnúť, ktoré dielko kam patrí. Admin si určuje pravidlá, zabezpečuje celú súťaž ako aj ceny, takže s tým by nemal mať žiaden súťažiaci problém. Pozastavil by som sa možno pri cenách. Ja osobne si myslím, že práve kategória obyčajných staviteľov si pre odvahu a asi aj pre svoje skromnejšie lego podmienky zaslúži okázelejšiu odmenu ako TOP staviteľ, ktorý má nielen obrovskú fantáziu, skúsenosti a milión kociek lega v škatuliach, ale aj iný hodnotový rámec. Čiže možno pre TOP staviteľa ani super cena nemusí byť pre neho až taká cenná nakoľko sám si vystavia čo chce. Férové by bolo aj keby obe kategórie mali rovnaké ceny. Určite by som však druhú kategóriu nedehonestoval len tak „nejakými“ setíkmi. Motivačný prvok musí byť práve v tejto skupine poviem radšej obyčajných smrteľníkov, aby som tu nepropagoval istú cirkusovú politickú stranu, silný, aby sa súťaž niekam posúvala.