treba rozlisovat bezneho zakaznika a AFOLa - AFOL si vyhmata 16 figov, zaplati 55e a ma 16 postav z filmu. Pripadne sa rozhodne, ze chce aj nejaku stavbu, tak kupi v zlave. Na druhej strane bezny clovek nema sancu bez velkeho balika penazi mat komplet seriu. Keby stali 2 eura, tak povedzme, kupi 30 sackov a aspon 10-15 roznych panakov. Ale cena 4 eura je nefer podla mna. Dalsiu moznost ma kupit set, a to asi bude pre bezneho zakaznika lepsia volba - za cenu, co by dal za niekolko desiatok sackov, ma velky batman set s vela figurkami a peknou stavbou. Preto sa mi zda CMF batman pri cene 4 eura blbost pre masy. Uz simpsons 2 prestrelili. Uvidime, tuto to pretlacia asi masivnou reklamou, takze decka vydrankaju nejake sacky od rodicov - ale menej, lebo 4 eura je extrem, taka hranica na nahodne kupenu hracku je 2-3 eura.
Co sa tyka hallowen, futbal a dalsich specialnych serii - nestazujem sa, naopak to kvitujem. Vsetky boli dobre spestrenie, a disney uplna pecka. Ale batman je mimo. To neni masova zalezitost. Kto slape na heroes okrem teba, a mozno este 1-2 ludia tu na fore? A medzi deckami to je mrtva zalezitost v nasich koncinach. A teraz pride film a zacnu masirovat decka. Lego movie bol vydareny film, ale bol tematicky neutralny, takze mal uspech. Batman bude blbost pre mna, ani to nemusim vidiet - staci mi vidiet ruzovu baletku a batmana s kyjakom. Je to daleko aj za hranicou beznych heroes setov, kde je to aspon pestre - niekto si tam najde supermana, ironmana a pod.