Ano, na zaciatku tej akcie sa to dalo vyskladat s kuponmi vseliako, aj ked tam bolo par podmienok, ktore to mierne obmedzovali. Ale vela ludi im na to zjavne prislo, nakupili drobnosti z roznych kategorii aby sa na to dal uplatnit kupon pre danu kategoriu, a potom im tie veci vracali, tak to niekedy koncom novembra pofixovali a tovar, na ktory sa da uplatnit kod z knizky poriadne prefiltrovali. Kazdopadne su to stale dobre ceny a najma na tych velkych setoch sa to stale oplati.
S tymi kuponmi je to teraz fakt take divne, niekedy treba chvilu pockat, alebo vyskusat kupon z inej knizky, aby sa to uplatnilo. Jeden kupon sa da pouzit iba raz denne na jeden nakup a jednu registraciu, a tie kupony medzi kategoriami sa uz nedaju kombinovat.
Inak, na ten Saturn sa neda hodit kupon na 15 EUR zlavu, zle som to v mojom povodnom prispevku uviedol, moja chyba. Aj s tymi skladovymi zasobami to maju celkom divoke, este pred par hodinami mali vyse 900 kusov Saturnu skladom, teraz je ich tam nejakych 120. Zeby ich fakt vedeli predat tak 200 za hodinu, neviem, ale takto pred sviatkami a za tu cenu... mozne to je.