Niekoľko postrehov k expozíci čo som videl na fotkách:
- Buďov hrad je fakt mega dielo, treba vidieť naživo, tie hnedé podložky sú lepšie, krajšie to celé vynikne
- arctic dioráma je zase niečo nové, čo tu chýbalo, myslím že diorámy zaujmú viac ako samostatné exponáty položené na plachte, len tak ďalej, ak by sa dalo ešte v budúcnosti vrtuľník zavesiť na silon nad diorámu
- mesto je veľmi pekne navrhnuté ten zábavný park vyzerá fajn nadväzuje na park a ulicu, super zakomponovaný hrad nad mestom, ale mám jednu výhradu - krotitelia duchov - to mi tam vôbec nepasuje :-)
- spece expozícia - dobudúcna ešte dorobíme ďalšie podložky, len treba zvážiť, či ich chceme až tak tvarovať, lebo vidím, že tam je dosť diel na baseplateoch a v prípade zvlneného terénu by to bol problém, ideálne by bolo na transport také krabice ako má Buďo na hrad.
- pirátske lode a ostrov nemajú tiež chyby, zaslúžili by si peknú podložku - nemusí byť z lega otázne je aké sú možnosti transportu a skladovania, ale vyrobiť by ju bolo možné
-staré sety vo vitrínke - na foto nevidím nejaký popis - roky výroby a pod - boli tam?
Inak skvelá práca všetkých!