Samozrejme, dalo by sa to spravit lepsie. Lenze treba poznať aj podmienky:
- ak nemáš vitríny alebo niečo iné na zamknutie tak to je v tvojom vlastnom záujme zbaliť na noc a odniesť si to
- ráno máš tak max hodinu na vynesenie a rozbalenie, večer podobne
- v podstate prvý deň na mieste zistíš ako tých X pridelených stolov vôbec vyzerá
Samozrejme ak by mal niekto pekne napinované, očíslované a ľahko prepraviteľné modulárne mestečko, čo sa dá rozložiť za pol hoďku tak by to pomohlo ... kto sa hlási ?
Ono nie každá 2 denná akcia musí byť jak Stupava kde sa na stavbu v čistom čase spotrebuje toľko ako sú otváracie hodiny...
Ďalšia vec je to, že celá akcia je zameraná skôr na interakciu medzi ľudmi (tie hracie stoly, v kuse "bežiaci" moderátor...) . To nieje vystavovanie premakaných MOCov ako nejakých muzeíných exponátov v sklenenej kocke. Príklad, boli tam papieroví modelári, mali 3x takú plochu ako LEGO, kopec modelov, niektoré brutálne ... akurát zavrené vo vitríne a nikde nikde. Návštevník prišiel pozrel a do minúty dvoch bol preč. Tých pár hodín čo som tam bol som sa nezastavil, ľudia sa pýtali a bavili o všetkom možnom - kúpa, zbieranie, Mindstorms (odkazoval som na FLL), aké budú ďalšie výstavy (odkaz na TatraLUG!), ako kúpiť náhradné diely (BL a iné lokálne weby
), ako obchádzať nedodávanie z LEGO Shopu ...
Samozrejme akcia s a vyvija a aj v ramci limitov sa to da zlepsovat:
- prikryt niecim tie hrozne stoly hoci aj obycajny obrus ci plachta
- pripravit si nejake podstavy na "schody" aby boli exponaty v 2. rade lepsie vidiet, napr zrecyklovat prepravne krabice prekryte nejakým plátnom
- nosit veci co su lahko vybratelne a instalovatelne (moje modulary sa prepravuju po poschodiach)
- ozivit to kolajisko par baseplatami a vozidlami a pod - zas len styl "z krabice na stol, zo stola do krabice"
...