Kontúry máš majstrovské! Páči sa mi!
To riadenie Hand of god asi jedine niekde za strechu kabiny vymyslieť. Ja som dávno v začiatkoch tiež robil buginu a tam som to urobil cez strechu...Ja vždy plánujem už pri stavaní podvozku "čo kde ako pôjde". Naštastie to máš jednoduchý malý model, takže prípadná prerábka od podlahy nezabere moc času.
Dik
Ani som nejako neplanoval, ze z toho bude komplet bugina, iba som skusal nejako kompaktne vyrobit prednu napravu, a nejako sa to zvrhlo
Ja tak tradicne zo zaciatku riesim, aky to bude mat tvar a proporcie a potom az skusam, co a ako by sa tam dalo zakomponovat. V kazdom pripade uz mam na 99% hotovo, potrebujem dotiahnut len nejake malickosti a farebnost. Riadenie uz mam hotove cez boziu ruku aj cez funkcny volant, odklapanie kabiny ma pomocne pruziny, ktore ju pridrziavaju pri zatvorenej polohe a pomahaju ju po pootvoreni naplno otvorit. Tiez som tam doplnil mechanizmus, vdaka ktoremu sa pri otvoreni kabiny odklopi aj volant pre lepsie nastupovanie/vystupovanie. Skoda len, ze pri zatvorenej kabine je volant prilis blizko operadla, ale toto uz asi nevylepsim, nevyzera to tak tragicky.
Mam uz v LDD spravene aj nejake mozne farebene varianty, zlta a cervena mozu byt komplet ako na obrazku, zelena by si vyzadovala este nejake upravy, kedze v tejto farbe niektore diely neexistuju:
PS: Pali, na tej tvojej je citit taky oldskuul duch, tie systemove bricky tomu davaju osobite caro
Ale na VB by to bolo male, prislusnici vzdy chodievali po dvoch