Dikes, sam som prekvapeny, ako to vyslo, pritom tam nie su pouzite ziadne zazracne techniky, iba jednoduche stavanie.
S kockami som na tom biedne, doma mam takmer vyhradne technic sety, z tych par brickov, co sa tam sem tam vyskytne sa toho vela neda postavit. Okrem toho mam jeden Hovertank so starwars, kde je zopar pouzitelnych LGB aj DGB brickov a potom za tri plne cartdor tegliky netriedeneho kadecoho. Takze na tuto stavbu by som pri velkej fantazii naskrabal zo 10% dielikov, celkovo to ma 1360.
Tiez som rozmyslal, ci by to niekto s vacsim zdrojom klasickych dielov nevedel zrealizovat. Nemalo by tam byt nic nedostupne, alebo prilis vzacne, aj ked som kontroloval iba ti najpodzrivejsie dieliky, nemam prehlad, ktore rozmery platov su v akych farbach dostupne, ale myslim, ze sa to bude dat realne vyskladat s mozno drobnymi upravami v konstrukcii.
A dalsia vec - ako som spominal, chcem pridat dalsie aspon 2 moduly, realne je ta bytovka taky dlhy had s dalsimi kridlami, chcel by som vystihnut pocit aspon ako sa javi na Komenskeho ulici, uvidim, ako sa mi to zadari. Hlavne to udrzat v realistickej urovni a zaroven dostatocne zaujimave po celej dlzke.