Praetor1.- Príliš mnoho dielov používaš na základnú podstavu . To skôr niekoho odradí ako by sa do toho pusil .
2.- Chodníky široké 1 stud a zarovno ,pri tejto mierke je zbytočné robiť vystúpené chodníky od cesty .
Nech to mame rovnaké a zároveň nech i ostane miesto na samotnú stavbu .
3.- Spoj cez technic brick nech je len jeden v strede .
4.- Polyfunkcná budova obsahuje 5800 dielov
Papluh1.- Malý LB by som vôbec neriešil . Minulý rok som na toto upozornil že je sa dobré zamyslieť čo budeme brať v bežnom LB . Príležitosť na to bola.
Minimálne si objednať diely ktoré sa na tento projekt hodia. A také i prešli ako napríklad tiles 2x2 dbg ktoré su velmi univerzálne i na inšé projekty.
Trochu pochybujem ,že či nás bude na bežný LB dosť .
2.- Spomínaný spoj cez cestu dielom 2x4 tile dbg môže byť ako alternatíva a nieje vylúčená v budúcnosti
muffin1.- Máme len pár budov .Na začiatok bych ich zatiaľ dal stranou nech sa to nekomplikuje .
2.- Samozrejme ma napadli možnosti ako spraviť nejakú štvorprúdovú cestu pripadne i z električkovou dráhou v strede .
Je to hudba budúcnosti keď bude treba MHD vo veľkom meste . Zatiaľ to nevyzerá ani na dedinku .
KLF1.- Plne chápem aby základná investícia na podklad bola čím menšia , teda čím menej dielov aby to ľudí neodrádzalo od zapojenia sa do projektu .
2.- Treba sa už rozhodnúť na hrúbke základného modulu . Preferuješ baseplate +brick + tile . Budiš teda tak nech to je menej náročné na diely .
Stretáva sa tu viac názorov a tým keď nebudeme za jedno nikam, sa nedostaneme ,sám vidíš koľko sa toho udialo / neudialo
(ceta 3 study , chodník 1 stud je už daná , a v rovnakej úrovni)
3.- Polyfunkčnú budovu prerobím , v tom nevidím prekážku (šírka ciest 3 a hrubka modulu baseplate +brick + tile a spoj technic bricku cez pin do stredu )
Prekážku tu vidím hlavne v tom ,akonáhle tu je nejaký názor ,hneď je tu opačný a nehneme sa z miesta.