Dobrý deň. Aby som vstúpil do diskusie, najprv sa predstavím, Andrej Bendík, ktorý má na starosti za Múzeum A. Kmeťa Vašu výstavu u nás. Pýtali ste sa na dátum otvorenia. fixne sme ho nestanovili, lebo sme sa dohodli s p. Virsikom, že tí ktorí budú môcť inštalovať teraz, že tak urobia, ostatní môžu aj neskôr, ale s tým, že výstavu ešte neotvoríme. Otvoríme ju až vtedy, keď bude v podstate kompletne pripravená (výnimkou môžu byť nejaké menšie modely, s ktorými by nemal byť problém pri inštalácii), ale ku koncu novembra, resp. najneskôr 5. 12. by sme ju chceli otvoriť a bude do konca apríla (presný dátum ešte tiež dohodneme. k dispozícii bude 13 vitrín 60x60x180 cm, s tromi policami (ako spomenul p. Virsik, dajú sa oproti sebe postaviť a tým zväčšiť plochu). máte pripravené podstavce, dosky, ostatné doriešime v pohybe počas inštalácií (mám na mysli zabezpečenie predmetov, zasklenie, ohradenie a pod.). V prílohe pripájam pôdorys výstavných miestností s mierami, tie hrubé modré čiary sú okná. Ak by ste mali otázky, môžete ma kontaktovať na andrej.bendik@snm.sk. Ďakujem vopred všetkým zúčastnením vystavovateľom.