Ja som aj rad ze tam nie je gringot banka. Ved ta uz bola v tej prvej sikmej ulicke. Radsej nech spravia ine obchody. Ani toho Olivandera tam teoreticky nemuseli dat, kedze aj ten uz bol.
Za mna uplna spokojnost s tymto setom, teda zatial z toho co som videl to vyzera velmi pekne. Presne takto som si to aj predstavoval, ze to nebude mat zadnu stenu a to je super podla mna - netreba nic rozoberat ako pri modularoch ked chcem vidiet interier. Jedine ten ruzovy obchod ta horna cast vyzera tak "boring", ale zas aspon nie su vsetky tie obchody rovnako vycackane.
Inak som aj rad ze taketo nieco vydali, fakt asi par tyzdnov dozadu som sa s niekym bavil, ze ake by bolo super keby vydali napriklad Rokville ako exkluziv, zeby tam spravili par tych obchodov. Lebo okrem Skriekajucej budy nic vydane nebolo a tiez tam je teda dost ikonickych miest - Zonkov obchod, Rosmertin hostinec, Cukrovinky, Sovia posta.
A teraz bum, robia Sikmu ulicku
Sice nie Rokville, ale aj tak som za nu velmi rad. Lebo takto nejako som si predstavoval ze by mohli aj ten Rokville spravit. Mozno bude aj to :-)