Ďakujem za feedback, páni.
@Paliason: Podlaha je taká aká je, lebo sa mi minuli všetky šedé kocky, tak som musel imrpvizovať a rozhodol sa spraviť ju nerovnomernú
Z toho dôvodu bude priliehajúca stena celá tmavošedej farby.
Brokovnicu tipuješ správne. Je inšpirovaná (prime) zbraňami z PC hry Warframe. Robot-mechanik bol robený naschvál toľkými farbami. Dúfam, že to bude len od vkusu a nie že bude mať na farby každý rovnaký názor, ako ty
S čiernym pozadím máš pravdu. Asi to budem musieť nafotiť na parketách u mňa, keďže sú svetlé. Lebo sa mi nezmestí do light boxu.
@Buďo: Lore pridám, ale nie je to nič extra.
Nejaké staršie výtvory (robené na mini súťaže) nájdete tu:
https://www.flickr.com/photos/140735150@N04/Sakra, už nemôžem editovať pôodný príspevok, tak pôjde popis sem:
MOC chcem brať na jednu výstavu a tá má tento rok tému "Just build it" = "Proste to postav". A nápad spraviť robota čo stavia zbrane pre ostatných robotov/mechov som mal už dávnejšie, tak som sa rozhodol ho zrealizovať práve na ňu.
Čo som si nevšimol, bolo že podtéma výstavy k "Just build it" je "We invite all Builders to consider collaborations!". Ja som sa síce na kolaborácii nemohol s nikým dohodnúť, ale náhodou mám kvázi kolaboráciu zabudovanú v MOCu, lebo ostatní roboti (ktorí tam isto budú ako každý rok) si môžu "zakúpiť" vyrobené. Win!