Fíha, Dano, teba musela riadna múza kopnúť...tolko zaújimavých a dobre spravených neokukaných modelov čo si tu dal...hmm, klobúk dole.
Napísal som pár slov k tým, čo ma najviac zaujali:
The Collector: dobrá úchylnosť! Páči sa mi. Ide z neho stach, napriektomu, že sa usmieva. Ísť v noci vysypať smeti a takéhoto stretnúť pri kontajneroch... by som mu na kolenách daroval celý obsah svojho smeťáku, len nech neberie źiadné údy zo mňa. Tá hromada vecí a aparátov na ňom, to je śialené... v dobrom slova zmysle. A 80% dielov na ňom som ani netuśil, že také niečo existuje.
TigeRooster,
Lunge,
Tar & Feathers & Fire,
Combine,
Squat,
Shark Suit Mech,
Leg Press - super su všetky, velmi rôznorodé a pritom každý je zaujimavý. Takisto vela súvislostí s filmami/hrami ma hned napadlo. A Gratulujem za výhru, dobre zvolili. Keby ja mám vybrať z týchto tvojich siedmych len jednoho naj, tak neviem sa rozhodnúť. Velmi sa mi páči aj ten asfaltovač alebo žraločí oblek.
Tremor Mech - dobre spravený, vystihol si ten štýl, že to pasuje k povodnému tanku. Pobavila ma hlavne ta odpojená verzia
Dobre to posobí aj z toho náčrtku na papiery, ako si to mal premyslené dopredu.
8x8 plate challenge - sci-fi strana regeneračného výklenku nemá chybu.
Prof. Brainstein's attack on the secret Lab - geniálna kompozícia!!!
, perfektne vystihnutý efekt úchopu/vytrhávania predmetov a zariadení zo zeme. A tie ruky a prsty ako si mu napolohoval...super to je, super!