ale prosim ta, toto je na 99% forum pre afolov, ostatni ludia tu chodia minimalne a max si pozru akcie. nikto tu nehlada udaje o TLG ani jeho vyrocne spravy. pre aktivnych uzivatelov fora - vsetko afolovia, ziadne deti ani mamicky som tu x rokov nezachytil- je dolezite si podebatovat o cenach lega, ktore sa tyka ICH, nie deti a rodicov... vsetkym okrem teba tie nove ceny vadia. tak urob anketu a bude to ferove, ked sem pridu spokojne mamicky, tak mozu zahlasovat ze sa im pacia nove ceny... pre mna su grc a hnus, kvoli novym cennikom budem musiet viac platit, a je mi smiesne, ze ma tu niekto presviedca o tom, ze biela je cierna.
a to uz nehovorim o tom, ze vacsina afolov sleduje ceny tu a inde a hlada najnizsie ceny, takze to je druha rana pre nas- ze nemozme alternativne kupit urcity set, co je u nas predrazeny, v zahranici...
dakujem za excel, podla ocakavania su tie znizenia minimalne a tykaju sa sraciek typu minion. aby som bol ferovy, nasiel som aj set, co mam a zlacnil sa - disney castle. vsetky ostatne z mojho portfolia zaujmu zdrazeli alebo ostali rovnake. tak hadam mam pravo byt na nasraty na TLG a povedat si tu nazor. alebo to mozme tu cenzurovat, budu sa tu pisat len chvaly a prekrutena realita - samozrejme podlozena tymi vybranymi udajmi...