Bol som prave v Alltoys Avion a mam pocit, ze je to klasicky slovensky podvod, pardon "sale" v style, ze dam plosne zlavu na vsetko, ale prilis cenny tovar stihanem z regalov a schovam. Budem ale rad, ak mi to niekto vyvratite
Nahodou som bol v tom istom aj minuly tyzden a postrehol som co mali v regaloch. Napriklad teda:
Brick bank
Palace cinema
Detective's office
Ewok village
Big bang theory
Winter village toy shop
Mindstorms NXT 3.0
Simpsons house
Kwik-e-mart
Bol som tam aj dnes a nic z vyssie uvedeneho tam nebolo - zo zaujimavejsich setov tam bolo Mini, Camper van, F40, Battle on Hoth, Slave 1 a ferris wheel. Co sa tyka vyssie uvedenych - ani cenovky, ani krabice schovane vzadu
Obdobne ako neymar som sa pokusil este preverit dostupnost v Bory mall (chcel som prave winter village) - pani ochotne isla zavolat a vratila sa s tym, ze na sklade sice svietia 2 kusy ale na predajni nie su, ze sa to od rana vypredalo. Na webe sa to po pridani do kosika tvari tak, ze z uvedeneho tovaru nie je dostupne dostatocne mnozstvo na sklade. Svieti tam len dostupne na predajni a na predajni to samozrejme nie je.
Moja otazka na toto forum - kupili ste tam niekto nieco zaujimave? A tym nemyslim samozrejme daky city set zlacneny z 19.90 na 16 eur, to kupim hocikedy hocikde. Stavim sa tam este buduci tyzden ci sa nahodou neobjavia vsetky zaujimave sety naspat v regali, len tak pre zaujimavost.
Pripadne ak niekto mate prehlad co je na predajni v boroch a chce sa vam podelit, budem rad. Dakujem.