Pridávam ďalšiu aktualizáciu môjho MAZu 543M, v rámci investícií do súčiastok sa mi podarilo zohnať kolesá zo setu 42129 z ktorých sa dosť vytešujem keďže hneď ako ten set vyšiel mi bolo jasné že sú perfektné na môj MAZ, ďalej som sa snažil zapracovať na kabíne, mimo farby sa zmenil aj dizajn, mrzia len tie dve čierne súčiastky, tie som nemal v DBG farbe. Čo sa týka podvozku tak konečne sa mi podarilo spraviť nápravy z diferenciálmi a zároveň dosť úzkymi na to aby šírka celého modelu bola 21dier, tak ako u tej predošlej verzie aj tu pohon zaobstaráva 6 PF L motorov ktoré sú ovládané PF switchmi a tie zas ovláda jeden PF M motor, riadenie ovláda po novom 1 PF servo. Nástavbu sa mi bohužiaľ zas nepodarilo zrealizovať, súčiatky by som už v podstate aj mal, ale samotný podvozok som skladal 3 týždne a to je na mňa proste príliš dlho, ono to s tých fotiek neni vidieť ale bolo pekelne ťažké všetky káble do toho podvozku natrepať tak aby to všetko sedelo a fungovalo, a na nástavbu mi už akosi neostalo nadšenie.