Podarilo sa mi zohnať zas o niečo vhodnejšie pneumatiky na moju 813ku, sú to Fishertechnik tractor tyre 80, dizajnovo sú podľa mňa krok vpred oproti tým predošlým, ale má to svoju cenu, na rozdiel od tých pneumatík od thicon models, ktoré mali priemer 83mm, tieto majú len 80mm, čo sa na prvý pohlaď nejaví ako nejaký zásadný rozdiel, ale v tej mierke ako som svoje 813ky v poslednej dobe staval, a ktorú som považoval za optimálnu, boli na prvý pohľad malé. Takže som musel svoju 813ku zmenšiť, v prvom rade som musel zmenšiť rázvory, medzi prvou a druhou nápravou som ho skrátil o dve diery, medzi druhou a treťou náprav o jednu dieru (kôli tomuto som musel riadenie presunúť pred nápravy ako je vidieť na fotke s pohľadom od spodu) a medzi treťou a štvrtou nápravou rázvor ostal zachovaný kôli buwizzom. Logicky som musel prekopať aj kabínu. Ďalej bolo nutné zúžiť aj nápravy ktoré kôli tomu prišli o kolesové redukcie, to je asi najväčší problém tejto verzie, pohonný systém totiž má problém prenášať výkon motorov a prevody medzi hornou štvoricou a spodným párom motorov preskakujú, je to síce až pri značnej záťaži ale aj tak to chcem nejako odstrániť, to sa bude diať v rámci prerábky kabíny na dvojdverovú verziu, ktorú som pôvodne plánoval stavať ale keďže som zmenšoval kabínu chcel som vychádzať s tejto základnej štvordverovej verzie.