Rád by som v rámci TatraLUGu naštartoval relatívne novú tému. Pohyblivé veci, kinetické modely a GBC. Na naše výstavy by to určite bolo veľmi atraktívne.
Viem že už sa to tu riešilo, ale okrem niekoľkých odkazov na cudzie výtvory som nezaregistroval nič.
Nakoľko bola na tento projekt schválená aj projektová podpora TLG a aktuálna pandémia nás niektorých uviazala doma, mohli by na to byť ideálne podmienky (teda pre tých, ktorých zároveň nepripravila o prácu). Takže kedy, ak nie teraz?
Myslím že by sme mohli začať kopírovaním existujúcich vecí- rôznych videí s ukážkami je dosť. Na niektoré veci som našiel aj návody, na niečo treba vymyslieť. A snáď časom až sa vypracujeme, mohli by sme skúsiť aj vlastnú tvorbu.
Ja, aby som išiel príkladom, mám rozpracovaných prvých 9 modulov GBC (nakupujem diely). Keďže však na niektoré diely čakám na dodanie LB, tak hneď to hotové nebude. Toto by mal byť základ ku ktorému sa budú dať pridávať ďalšie moduly.
Nájde sa niekto odvážny? Alebo aspoň tip, čo by sme/ste radi videli na našich výstavách?