Keďže je tu pár pacientov ktorým by sa to mohlo páčiť tak dávam do pozornosti hru Mudrunner
Takí pacienti to už dávno majú kúpene aj s DLC-čkami a prejdené... Hrával som, keď to vyšlo, aj pôvodný Spintires aj Mudrunner. Všetky mapy mám prejdené. Výborne spracované jazdenie v teréne, mňa to velmi bavilo.
Snowrunner je dostupný zatial len cez Epicstore. Počkám si na Steam, ale mám tušenie, že sa mi to aj tak nebude chciet kúpiť už kôli nedostatku času.
Videl som len tie ukážky, zapracovali na tom velmi, hlavne čo sa týka tých rôznych úloch a prepravovaných nákladov, už to nieje také jednotvárne len o vození dreva dokolečka.
Pride mi to rovnake ako 7 rokov stare Spintires. Ziadny vacsi pokrok v grafike, fyzike. A Spintires som mal ofiko verziu kupenu a bola to nakoniec hovadina. Nebavilo ma to, kadejake chujoviny trebalo nastavovat, blbo sa prechadzalo medzi vozidlami... Aspon teda pre mna. Ja mam rad, ked spustim a hram - nie blbosti riesit s tankovanim, nastavovanim vsetkeho mozneho. Ale teda pravdou je aj to, ze to bola po dlhej dobe prva a na dlhu dobu asi aj posledna hra co som hral.
Ono to je skoro rovnaké, je to vlastne taký remaster Spintires, len pod inym producentom a vyšlo to aj na konzoly, kdežto Spitires bol len na PC. Mapy sú prerobené oproti pôvodnym a nejaké efekty pridali. A najväčśí rozdiel je v neskorších DLC-čkach, kde už tie hry išli/idú svojou cestou.
Dlhé roky bol povodný Spintires zanechaný napospas osudu, potom sa prebral a vyšli nové mapy v DLC Černobyl a nedávno Čina.
Mudrunner mal zase DLC Americkú divoćinu s USA kamionmi.
Že to bola hovadina pre teba? To je práve to, že bežný hráč ktorý sa chce odreagovať, to nemá šancu oceniť a objaviť v tom tú zábavu. Je to dosť hardcore simulátor, a to je vždy len pre úzky okruh ludí.
Já si ve slevě pořídil nástupce snow runner.
Tyhle hry vás nadchnou pokud máte rádi auta, tahače a nevadí vám pomalě tempo.
Já zatím skončil u toho, že se mi v lese hromadí návésy a materiál, protože se někde vyklopím.
Ovšem já mám rád české €uro Truck Simulator 2 a American Truck $imulator.
Kde taky jen vozite naklad
Ja som hrával ešte tých predchodcov starých, 18 wheels of Steel sa to vtedy volalo. Nebolo to také prepracované ešte, všetky mestá vyzerali rovnako, vydávali každú chvilu dalši diel , a všetky vyzerali rovnako
Ale zabavilo to na chvilku, treba mať k tej tématike vzťah a hneď sa na to človek inak pozerá.
Tieto aktualne Euro 2 a American vyzerajú úplne super, vela krát som premýšlal ked to bolo za 5 eur že kúpim, ale to sú enormni žrúti času. Bavia ma aj iné žánre a to sa nedá všetko proste....