Usudzujem od 286ky, pretože tá bola zastaraná už keď vyšiel Princ. V 1989 mal premieru pocesor 486. Samozrejme že v tom čase a to platilo až do niekedy druhej polovici desiatich rokov (21.st) hry u nás neboli dostupné hneď po vydaní (až do vydania steamu aj to nie hneĎ od začiatku). A keď sa aj dostali k nám, tak samozrejme v piráckej podobe
Píšte aspoň trochu chronologicky pretože teoreticky u nás v tej dobe mohlo byť pár ľudí čo mohli mat tú hru aj PC(386). Ja som Princa hral jedine na mobile (cca rok 2006-2007). Mne učaroval až nasledovník Assassins Creed
Ku Karateke som sa dostal až cca v roku 2001. Na Čínskej noname zmiešanine NESU/Segi.
Môj prvý počítač som zdedil v 97 a to bola jedna z posledných Amíg (neviem model, ale bedňa bola už SFF formát)
o žiadnom roku 1989 tu nikde nepadla ani zmienka. Presne tak ako to napísal Mikel to bolo. Nejaký 95/96-ty rok to bolo u mňa
šlo to vôbec spustit na 286ke?
On to programoval na novšom stroji Macu, ale aj ten už bol zastaralý v dobe vydania hry. A to tú hru až priam kúzelnícky musel optimalizovať.