Ešte teda môžem pridať k dobru poučenie z krízového vývoja. Ponuka dielikov vrámci projektovej podpory je dobrý motivačný spúšťač. Samozrejme mi bolo jasné, že úlohu treba zadať programu, Papluh mi poradil Brickaizer. Vedela som dopredu, že bude fungovať bezplatne len pár dní. Tak ale do konca objedávania dielikov aj tak boli nejaké dva dni. Technikálie som pobrala nejak intuitívne a vôbec ma nenapadlo v tej chvíli riešiť, ako budem zháňať chýbajúce odtiene sivej, alebo tie trans-neon orange a blue-violet dieliky. Veď ten program predsa vychádza z existujúcich farieb, čo sa kupujú na bricklinku
Myslím že ten program aj ukazoval, že by to malo na bricklinku prísť na cenu cez 700€, spätne už to nezistím, odvtedy som program nespúšťala, keď to nemám zaplatené (čo ak by od toho... to čo ja viem...vybuchol počítač). To poučenie je, že
na prípravu si treba nechať viac času. Nejak sa tam dajú farby posúvať a zamieňať, ale to som už nepobrala, lebo bolo neskoro v noci a bolo treba už dieliky z podpory rýchlo objednať, a s tým zvyškom sa nejak popasovať až neskôr.
Výsledný efekt je výborný vo večernom svetle akvária s odstupom 5 metrov od obrazu, zblízka teda nič moc, bohužial. Ak budete robiť výstavu v nejakom väčšom priestore, tak kdesi na stene ďaleko od dverí bude hádam dobrý.
A ďakujem všetkým, čo napísali, že sa im to páči