Caute, chcel som vyskusat kvalitu cinanov nakolko som si pozrel viac videi a (neviem ako vy) mal som pocit ako keby som pozeral video niekoho kto je plateny od TLG...tak som sa rozhodol kupit maly set a rozhodnutie padlo na set F40 (10248 ktory uz mam od TLG za 90€ a je velmi vydareny) od Lepinu z aliexpresu JL Toy za 30€ s postovnym a balnym. Balik prisiel za dva tyzdne v bublinkovej folii. Navod je komplet okopirovany. Zacal som skladat so zvedavostou. Prve prekvapenie bolo v podobe 1x3 red plate, kde boli vybrane z formy a neodlomene dane priamo do sacika. Po odlomeni nezostal ziadny zvysok, takze sa dali v pohode pouzit. Viac uz nahnevali nalepky. Arsik nebol riadne vystrihnuty takze nalepky sa potrhali a musel som ich vystrihnut dodatocne s noznickami. A celkovy dojem z modelu? V prvom rade neviem pochopit ako vedia cinania vyrobit set tri krat lacnejsie ako TLG ( aj ked chapem, ze musia zaplatit ferrari licenciu, vyvoj, distribuciu...). Kvalitou, si myslim, sa vyrovna Legu (neviem ako to je s kvalitou u velkych setov nad 2000dielov) napriek tomu, ze videa na youtube kritizuju kvalitu. Celkovy dojem z kvality som mal velmi dobry. Myslim si, ze ked naozaj zacnu robit vlastne modely prip.si ich kupia od tvorcov a nebudu kradnut tak sa ma coho TLG bat nakolko sa cenou nepriblizia cinanom ani len na dvojnasobnu cenu co je dost velka skoda lebo trend je presne opacny: tlg potichu este viac zvysuje ceny