Koki sa tu dohadujete, ci je, ci nie je a dobre viete ze som zberatel COBI. Samozrejme, ze zlepene nie su. A tie wedge maju aj take, aj take - zalezi kde ake potrebuju (to je, co?!). Uz sa budem opakovat, ale u 100-dieloveho auticka je tych specifickych dielov
5. Zvysnych
95 su klasicke Bricky, Plate, atd. Ale to tu uz nik nespomenie ze COBI ma aj kadejake dieliky, ktore LEGO nema! Takze aka nepouzitelnost COBI dielov?! LEGO podstatne viac pouziva nepouzitelne diely (ked si odmyslim celu Technic radu, kde su same liftarmy, panely a beamy, ktore nemaju so systemom LEGO nic spolocne), tak tie hnusne vlakove diely, lietadlove diely a kadejake Super Heroes a Super Mario diely su uz maximalne mimo misu! A ked postavim vedla seba karikaturu na auto zvanu
Speed Champions a auticka od COBI, tak nie je o com! Kazdopadne odporucam kazdemu kto si tu hlada kadejake trapne vyhovorky na COBI, aby si raz vyskladal Speed Champions a COBI a potom sa mozeme porozpravat. Poprosim aj samolepky lepit. Ze COBI ziadne nema?!
Ako to?! Ze ma potlacene diely a Speed Champions 36 samolepiek, ktore sa ani nedaju presne nalepit a potom to vyzera akoby to lepilo 4-rocne decko?!
To je nefeeeer! NECH ZAKAZU COBI!