Neodolal som a 11.11. som kupil cez Ali model BMW 1000RR...na fotkach vyzerala veeeelmi pekne
Prisla do tyzdna z nejakeho skladu v EU.
Cena 21€, 819dielna
No a teraz ten problem:
chcel som sem teraz pisat, ze to prislo po dvoch mesiacoch, nepresny a neprehladny navod, nalepky zle vytlacene, dokrcene, diely nepresne, nezapadali do seba, doskriabane, farebne neladili a celkovo to bolo peklo skladat s tym, ze samotny model vyzera zle vobec sa nepodoba motorke z reklamnej fotky a zaver by bol, ze neodporucam nikomu tieto cinske sracky lebo su to totalne smejdy!...
Mno ale ked to prislo, tak najprv prekvapenie: diely boli rozdelene do dvoch velkych ocislovanych sackov podla navodu.
Navod vo forme velkeho manualu pekne detailne vytlaceneho s dvomi sadami nalepiek (jedna na diely motorky a druhy arsik bol hlinikovy na spatne zrkadla)
Stavanie islo krasne "od ruky" nic nedrhlo, vsetko doseba zapadalo....boli tam aj nejake diely, ktore TLG nevyraba...
po poskladani z toho vznikla nadherna motorka s nalepkami na ktorych chyba logo BMW
Naozaj sa ospravedlnujem vsetkym "zaprisahlym" LEGO fanatikom ale rad by som. nieco negativne napisal na tento model....
asi len to, ze nepouzili (a ani nemohli kvoli licencii) pouzit logo BMW
a teraz hura na mna s utokmi...