Tak dnes podvecer som neodolal a zasiel do Dracika po 24 hodinach znova. Nalozil som si dalsie 4 tanky, ale nakoniec som ich zredukoval na 2. Ale uz minutu po tom, co som vysiel z Dracika som si kladol otazku ci robim dobre. Modely su to paradne, ale... Prisiel som domov a zacal som na nete pozerat, kolko tych tankov vlastne je. S hrozou som zistil, ze je ich par desiatok! A vychadzaju zrejme priebezne pocas roka. Ja mam rad ucelene serie a ak by som chcel mat tuto seriu ucelenu, stalo by ma to niekolko stovak Eur. Navyse nie je iste, ci by som zohnal vsetky kusy. Tak som si vecer povedal - nejdem do toho! Fakt sa mi VELMI tie modely pacia, ale.... neda sa. Kontaktoval som teda hned znamu z Dracika a ta mi povedala, ze neotvorene krabice mozem vratit v ktorejkolvek predajni. Tak som zbalil vsetky 4 krabice (vcerajsie aj dnesne) a siel ich do Dracika v Lamaci vratit. Bez problemov, peniaze vratili. Aj mi bolo luto, ale... fakt sa to neda. Mozno ak uvidim zas niekde v zlave nejaky z tankov, tak ho kupim. Ale za plnu cenu uz asi nie.