Neostáva mi len ti ticho závidieť a sebe hlučne nadávať ,že som sa nezúčastnil tejto akcie
Aj keď bych nemal s kým sa rozprávať (mimo teba) a postával bych ako tvrdé Y určite by to bol super zážitok, výlet a bolo by na čo pozerať legové/nelegové , mesto/kraj
Buďo, mám pre teba dobrú správu. Bol som tam pozvaný do Stuttgartu na ďalšiu výstavu o dva týždne (víkend 19-21). Môžeš ísť namiesto mňa
Vyzera na fajn akciu, skoda ze trochu z ruky. Mna zaujal ten sivy bonsaj - ci sa nedal spravit bez tej priesvitnej podpery, lebo namodelovany je pekne, ale toto tam spati.
Hej no, je to od ruky. Ale cesta mi tam trvala len 6.5 hodiny. To je len trochu viac, ako z Bratislavy do Košíc, nie?
No, nepýtal som sa ho, či by to vedel spraviť bez podpory. Vyhral prvé miesto poroty mimochodom, preto som ho sem hodil.
Pochvala za reprezentaciu LUGu!
To stavenisko bola staticka expozicia, ci RC vozidla? To biele auto v pozadi na fotke s Aziatom je z LEGA?
Ďakujem René.
Na stavenisku sa to hýbalo a naberalo a prevážalo zeminu a okolo stáli vysmiati nemci s diaľkovými ovládaniami. Boli tam také dve či tri rôzne. Takisto som nepridal dve haly plné model vláčikov (aj takých, na ktorých sa vozili ľudia), haly s dráhami na pretekanie RC modelov (autá + motorky) a tri osieťované mini hali kde 1. lietali s lietadielkami 2. lietali so vzducholoďami 3. súťažili s dronami.
Biele auto je žiaľ reálne - fotili sme sa keď sa už demontovala výstava a autá mohli dnu.