Aké to bude mať logo tak to sa zatiaľ netuší, po zverejenení finálneho výzoru aj krabice má každý možnosť zrušiť objednávku. Narozdiel of predošlej série teraz je už BL pod TLG, ide to cez Shop@Home, bude sa to výrobu má tiež zastešovať TLG - je dosť možné že tam nejaké to LOGO bude
Nerozumiem narážke na cenu, napr ten hrad stojí 150 Eur na skoro 2000 dielov a minifigy. A sú ešte za to VIP body a bez poštovného. To je nejakých 7.2c na diel. To je na úrovni originál Expert setov ale pri objeme 5tis či teraz 10tis. Predošlý bol s importom o polovicu drahší pri cca rovnakom počte dielov (áno, mal tlačený návod
) Toto je cena za ktorú sa kupujú najbežnejšie diely ako napr bricky na BL v novej kvalite nehovoriac viacerých objednávkach, poštovnom,...
Ten "hrad" ma osobne neláka, má to byť nejaký modernizovaný MOC s odkazom na niečo z Forestmanov. Netuším nezbieram. Mám ten predošlý a aj keď mimo mierky a bez zadnej steny, tak aspoň evokuje tvar hradu ako ho poznáme
Akože keď som otvoril ponuku pri spustení a overil si leaknuté ceny tak som chvíľu uvažoval, ale nakoniec sa to vyriešilo pádom stránky a vypredaním
Ono ten zájem je trocha z núdze cnosť, LEGO nemá okrem Creator hradu a kovárny čo ponúknuť v tejto téme.
Budem sa asi opakovať, ale tie "obyčajné MOCy" sú Ideas s 10k hlasmi ktoré neprešli.
áno, niektoré prečistilo LEGO - žiadne licencie, pri 5tis (aj teraz 10tis) náklade by len právnici poriadne predražili ten set
, niečo čo priamo konkuruje témam (modulary, pirátske lode, bonsai,.. ), je to blbosť (skener, ihrisko), alebo veľké...
Stačí sa pozreť na zoznam
nelicencovaných odpadlíkov a okrem tých výnimiek dali šancu dosť veľkému počtu.
A to ešte oslovili aj viacerých, niektorí nepristúpili, iní to nezvládli no a minimálne jeden si to pos...al predajom zrovna tých MOCov Číňanom (akože tých "prílepkov" k OFS je škoda, ale ten autor asi nebol úplne v pohode, iný autor na neho bonzol že v konferenciach z Bricklinkom sa sťažoval že prečo to má robiť v Stud.io
)
Takže prvé zrkadlo - "LEGO spravilo zas blbosť do Ideas, prečo nedali šancu niečomu inému" viď citát z histórie tohoto fóra
(možno by som našiel aj viac
) Takže teraz to fanúšikovia dostali a zrazu je to o ničom, obyčajné MOCy,...
No a druhé zrkadlo - "LEGO dizajnéri ten pôvodný Ideas príspevok zas do...ili" nuž a teraz dostali šancu sa zahrať na reálnych dizajnérov nielen v CADe tí AFOLi, a to ešte dostali easy level, žiadne testovanie na deťoch a pod. Akurát sa to musí dať postaviť z dielov vo výrobe a spraviť návod aby bol pochopiteľný. A nemalo by sa to rozsypať. Ale zas to nieje niekomu dobré keď to robia originál autori...
tak to teda vybrali poriadnu blbost. Z toho vyberu by bol idealny ten watermill, pripadne benatky ...