Nič zázračné, pôvodne som kupoval na triedenie projektových
dielov túto a následne teraz na Lugbulk jej
inú verziu, na LB je výhoda že má o niečo väčšiu plochu, do vrecka je asi vhodnejšia tá prvá.
Pôvodne som vyberal náhodne podľa toho čo bolo niekde najlacnejšie. Podobné typy používajú aj rôzne iné LUGy (aj) pod inými značkami a potom sú také čo majú 200+ Eurové priemyselné váhy
Ono je to nejaká čína čo sa pod rôznymi krytmi s rovnakými špecifikáciami displeja a typmi (poprehadzovaných) tlačítok predáva kade kde. Pozor v rovnakom obale kľudne aj s 2,3 a viac rôznymi rozsahmi a presnosťami (tipujem že buď iná kalibrácia senzora alebo len vymenená súčiastka)
Ja som bral len tie 0.01g / 500g verzie. S prehľadom dokážu počítať aj najľahší dielik
čo mám po ruke 0.07g
Ak to dávam pekne do stredu tak to skáče tak 0.01-2g konzistentne. Ak sa to snažím rozhodiť že ich dám napr len do jedného rohu plochy tak to už neni tak ideálne, ale stále v rámci váhy jedného kusu.
Ešte iní tvrdili že ako sa vybíjajú alkalické baterky a klesá napätie tak to hádže nekonzistentné čísla. Mne alkalické skapali pri úschove a s NiMH mi to nerobí.
Z pohľadu LB sú to veci ktoré nie sú úplne podstatné/dajú sa ľahko podchytiť keďže to závísí od relatívnych výh v krátkom čase.
Pri porovnávaní absolútnych hodnôt skrz dlhé časové obdobie či meraných inými to bude chcieť viac cviku. Ale napríklad na zoradenie jednej krabice v jednom momente to bude ok.
Ešte nejaké dáta ku kódom
V USA (DFWLUG) takto odsledovali kôdy na malých boxoch
Agatha Harkness - 128R3 - 0110xxx
Moon Knight - 522R3 - 0003xx
Mr Knight - don't have yet
Werewolf by Night - 128R3 - 0035xx
She-Hulk - 727R3 - 0012/3xx
Hawkeye - 328R3 - 0155xx
Kate Bishop - 428R3 - 020/3xxx
Goliath - 229R3 - 011xxx
Echo - 128R3 - 008xxx
Beast - 528R3 - 007xxx or 129R3 - 007xxx
Storm - 229R3 - 001xxx/011xxx
Wolverine - 128R3 - 005xxx
V Austrálii (od Frostbricks) zas takto, keďže podĺa písmena je to z Kladna tak by to mohlo byť relevantnejšie pre nás