6991 - Unitron - Monorail Transport Base
M-Tron Magnetizer a Ionizer ma tak oslovili ze som zacal rozmyslat nad dalsim vesmirnym setom. Ani neviem ako, ale dostal som sa k myslienke ze si kupim monorail. Rozhodoval som sa teda medzi 6990 a 6991. 6990 je set z obdobia kedy som frcal na legu maximalne, 6991 bol prvykrat v katalogu ked som uz s legom pomaly koncil (pamatam si este Spyrius sety, dalsie uz nie a aj tak som o nic neprisiel, kedze uz potom lego nevedelo co od radosti a vydavalo same debilne vesmirne sety), takze som o nom vedel, ale v tej dobe ma dako neoslovil. Zacal som teda studovat a porovnavat a dospel som k tomu ze 6991 je omnoho dospelejsi, zaujimavejsi a hratelnejsi set.
Set som kupil vo vybornom stave vratane krabice, manualu a vzhladom k stavu aj za dobru cenu. Najvacsie prekvapenie prislo ked som set poskladal, lebo podla fotiek z katalogov to nevyzeralo az tak zaujimavo, ale v skutocnosti je set krasny. Farebna kombinacie modrej so sivou, ciernou a kriklavo zltou je uzasna. Ked ku monorailu postavim este M-Tron sety tak je to uplna pecka. Zaroven je velmi hratelny vdaka vyhybkam a kabinam ktore na koncoch trate zostavaju bud na plosine alebo na vozidle.
Fotky mam len z doby ked mi prisiel, neskor ked si ho znova poskladam nahram lepsie.