Môj názor.
Ja som sa celkom dobre bavil celý čas. Dobré to bolo.
Z moderátorov bol najlepší Grohl (Milan). Vedel sa rozumne vyjadriť, vie o čom je stavanie, proste človek od fachu. Matouš Ruml v pohode (nepoznal som ho doteraz) Tu pálku si dobre užil
Evelyn mi nevadila, aj keď tam je do počtu ako komická figurka. Nič som s ňou nevidel do teraz, tak som ani nič nećakal. Pár srandovných situácií tam predviedla, som šiel dosť do rehotu. A ešte stvrtý hosť - ježiš, aj tu už je? ...to mi prvé napadlo...Ale aspoň sa mu podarila sem-tam dobrá hláška. Ako celkovo nemám problém v tomto smere, vyzeralo to, že tam bola sranda. (až na dvojicu Tadeáš-Michal)
S demoláciou nemám žiadny problém. Keby celá suťaž v každom diely bola len o tomto, tak jasné že by to bola chujovina totálna. Ale nebude, dalšie časti budú mať iné podmienky pre výhru. Ale tu to zrovna dali do prvého dielu, a každý páprda sa posral (jak keby to bolo jeho), že to budú len ničiť vždy. Rozpadajúce efekty pekné, niektoré ale moc nevyšli.
Napr. obe stavby na rozbitie pálkou neboli moc ideálne, a roztrieštenie nič moc.
Keď nastúpila Evelyn na plošinu ...do prdele, jak to tam nešikovne vždy posotila z tej výšky
, a hneď sa chytila za tvár... hehehe
,nepremýšlala - urobila prirodzene ako vedela...to bolo vtipné
Oba modely mali pekný efekt pri dopade. Škoda pri tej vážke, že tam nebolo viac tých zelených gúl, ta jedna sa otvorila a to bolo perfekt. Druhý model bol skoro ozaj jak rozsypaná kukurica
Tretí typ - výbuch, sa tiež podaril, dobré zábery pri obidvoch. Hotel bol naj, a ten paňác na utrhnutom rebríku nemal chybu
Neni mi inak jasné, čo tam dali do tých modelov, jaké delobuchy? To si dvojica povedala, kde to chce umiestniť alebo ako? Sami2001, možeš to objasniť?
Postavené modely boli dobré, najviac ma oslovila ta Vážka , Ufónec na rakete a ten Hotel.
A Tadeáša a Michala prečo dali spolu, keď si vôbec nesedeli?
Samovi aj jeho parťákovi fandím!!! Ste dobrí!!!