No bola zase sranda.Tretí diel ešte k tomu aj dosť napínavý.
V prvom kole sa dobre zapotili, jak to nikomu nesadlo ...a ešte bez kolies robiť - dobre vymyslená podmienka.
- Miro jak tam v klude doniesol za hrsť technic pinov, že z toho ide stavať...
- prvá verzia kolies na Škaredom Fénixovi mala perfektný dizajn
- Zubatá kačica bola super, len smola, že o vizuál nešlo...a čim viac ten podvozok prerábali, tím viac to rozhasili - prvý test im fungoval dosť dobre.
- Evelin ako tam žmolila v rukách a pripravovala nenápadne ružovú mačku či čo to bolo
...a že: Milan, povedz nám svoj názor zatial na to naše, Milan povedz: ......Ehmm, a kde máte motory??
- a nakoniec to autíčko Rebelin išlo dosť dobre , to aj pre škaredý Fénix by bol ťažký súper
Druhé kolo ešte lepšie a napínavejšie.
- Samo s Mirom dobre zabili na úvod...
- mama so synom jaké koberce najskôr vešali
,ale zvládli to nakoniec do samonosného stavu, ani neviem ako...tí mali riadne trable veru
- Chairuda (Tomáš) s kolegyňou to tam nadimenzovali na jednu tonu, a oni im to otestovali na smiešnych 130 kíl
- vizuálne sa mi z mostov najviac páčil od dvojice Tomáš-Šárka a potom Samo -Miro. Ten bol super štýlový jak z nejakého surreálneho temného sveta
- z tej záťažovej Tatry som mal pocit, že ani na druhý konec mosta nedojde a ulomia sa jej predné kolesá...riadny čapťák
- slovenská herečka tam bola jak duch, po prvých dvoch vetách v úvode som aj zabudol, že tam je nejaký hosť. Ten v minulom diely bol ovela lepšie využitý, aspoň sa tam nejak zapájal, povedal ku každému modelu niečo...ale možno je to tak zostrihané, tak neviem.