Autor Téma: SSM Tihányiovský kaštieľ Banská Bystrica (september 2024 - január 2025)  (Prečítané 5114 krát)

Odhlásený MiKeL

• Príspevkov: 2519
    • Moja zbierka
jaka siroka je ta zlta doska ?

Ktora z nich? Standard OSB - velke 250x125 cm, male na koncoch su polovicne 125x125 cm.

Odhlásený jayor

• Príspevkov: 122
okej dakujem, tak ak by sa dalo rad by som siel na roh tej malej aspon bude vidno viac z mesta, momentalne mam nejak 77x77 (3x3) bp ale skusil by som pridat este jeden rad ak by mi cas vysiel tak ako chcem :D

Odhlásený papluh

• Príspevkov: 4488
čo sa týka vecí do stálych expozícií tak mám
Kvety:
- buket 10280, bonsai 10281 (nepamätám ktorú farbu  >:D), strelícia 10289, orchidea 10311, sukulenty 10309, sušené kvety 10314, malé kvety 10329
- z tých menších mám tuším všetko, nechce sa mi to rozpisovať
- mám ešte nerozbalené tieto, ak by niekto mal tak by bolo fajn nemusím rozbalovať   8) - lúčne kvety 10313, ruže 10328, slivková vetva 10369, chryzanténa 10368

Zvery:
- vtáci = Kakapo z Briclinku 910017, Ideas Birds 21301, rybárik 10331, papagáj 31136, Hedwiga 75979, nejaký tí seasonal malí
- (brick) dino = veľký T-Rex z 75936, Ideas kostry 21320
- iné = zajaca 31133 a k tomu nejaké tie seasonal menšie
- mám aj zabalený hmyz 21342 ak niekto má nemusím otvárať :D, ak by mal niekto Ideas mačku 21349 tak možem rozbaliť menšiu z 31021

Odhlásený MiKeL

• Moja zbierka
Zvery:
- vtáci = Kakapo z Briclinku 910017, Ideas Birds 21301, rybárik 10331, papagáj 31136, Hedwiga 75979, nejaký tí seasonal malí
- (brick) dino = veľký T-Rex z 75936, Ideas kostry 21320
- iné = zajaca 31133 a k tomu nejaké tie seasonal menšie
- mám aj zabalený hmyz 21342 ak niekto má nemusím otvárať :D, ak by mal niekto Ideas mačku 21349 tak možem rozbaliť menšiu z 31021

Mam tigra 31129 a psov 31137

Odhlásený MiKeL

• Moja zbierka
Pridavam graficky zoznam co vystavime, finalne umiestnenie poriesime na mieste. Zatial som len chcel vediet, co zaberie kolko miesta. Je tam este nejake volne miesto, Praetor doda zoznam neskor, nezakresloval som tam ani model team a kamzik. Budo urcite zober chalupku, vlaky ako celok asi nebudeme mat kam umiestnit, maximalne tie najzaujimavejsie kusky bez policky.  Urcite ostane miesto na drobnosti, tak poberte este co to.

Odhlásený danny01

• Príspevkov: 122
Ja cez tyzden vyzdvihnem u Jaga stoly. (dohoda s Papluhom: 4ks)
Do BB pojdeme uz v piatok. Ak mam tranzitom nieco dalsie zobrat, dajte mi vediet (telefon je istota).
V sobotu mozeme stavat (Ja+Janca) aj do noci.
V nedelu musime byt uz doma.

Odhlásený liondee

• Príspevkov: 1427
Ešte otázka pre chalanov čo robia CITY. Mám nachystať aj ten Modular rohový čo mám? A aj Fishing Store prerobený na mlyn? Dajte vedieť. Papluh Ty by si to mohol prísť vydzvyhnúť napríklad v piatok poobede? Poprípade vo štvrtok poobede. Daj vedieť.

Odhlásený papluh

• Príspevkov: 4488
Ešte otázka pre chalanov čo robia CITY. Mám nachystať aj ten Modular rohový čo mám? A aj Fishing Store prerobený na mlyn? Dajte vedieť. Papluh Ty by si to mohol prísť vydzvyhnúť napríklad v piatok poobede? Poprípade vo štvrtok poobede. Daj vedieť.
cau, kazdy MOC sa hodi, to je to co chceme prezentovat
a dodavku mam mat piatok poobede/podvecer tak skusim ist k Budovi pre dosky a pojdem cez mesto

Odhlásený liondee

• Príspevkov: 1427
cau, kazdy MOC sa hodi, to je to co chceme prezentovat
a dodavku mam mat piatok poobede/podvecer tak skusim ist k Budovi pre dosky a pojdem cez mesto

Ok. Dohodnuté. Tak mám to viacmenej nachystané. Asi 6-7 krabíc mám.

Odhlásený kamil

• Príspevkov: 420
Čaute.

Fyzicky sa nezúčastním tejto inštalácie, budem odcestovaný.
Ale môžem zbaliť a k niekomu v stredu večer presunúť modely, ktoré by ste chceli použiť na výstavu.

Keď pozerám na plánik a témy, tak mi z toho vychádza, že možno iba do CITY budete niečo potrebovať odomňa (modulary, možno MOC domčeky).

Môj zoznam vecí je zverejnený tu vo vlákne - ako ho spísal MiKeL. Hocičo by ste z toho potrebovali, napíšte mi, alebo zavolajte.

Odhlásený MiKeL

• Moja zbierka
Par info k instalacii:
Muzeum sa nachdza TU. Pred muzeom je parkovanie zdarma.
Prichod dodavky v sobotu bude cca 10.30-11.00, takze skor prist velmi nema vyznam. Muzeum bude otvorene od 10.00.

A chcel by som vsetkych poprosit aby si skusili odhadnut hodnotu ich modelov, ktoru musime uviest do zmluvy, aby sme tam s tym velmi nestracali cas.

Odhlásený Buďo

• Príspevkov: 1505
Prosím ak mate takéto dieliky k zapožičaniu či na predaj ,doneste na výstavu .
Diki.

Odhlásený Praetor

• Príspevkov: 1002
Aspoň jedna foto z inštalácie - myslím že to stojí za to vidieť čo je tam... :oldman: