Autor Téma: Potlačené kocky za výstavu  (Prečítané 1323 krát)

Odhlásený papluh

• Príspevkov: 4492
Re: Potlačené kocky za výstavu
« Odpoveď #15 : 24. November 2024, 21:45:17 »
Je to aj o zvolenom fonte, tu je príklad s jedným o trochu "hustejším" čo dovolí väčšie písmená. A to bolo len rýchle hľadanie z tých čo mám nainštalované, špecializovaných na stiahnutie bude dosť (či zadarmo to je druhá vec).
Inak to je jednoduchšie/lacnejšie najprv vytlačiť v mierke na papier a napr prilepiť na kocku na porovnanie rôznych typov naživo.

Logá múzeií by som nedával miesto textu, budú ešte nečitateľnejšie/nerozpoznateľnejšie a ktovie ako sú chránené  ;)

« Posledná zmena: 25. November 2024, 04:00:29 od papluh »

Odhlásený SkiFi

• Príspevkov: 634
  • zberateľ a staviteľ - space a castle
    • ELFIK Minifigures
« Odpoveď #16 : 26. November 2024, 18:46:28 »
Prihadzujem nejake napady + taky easy redesign loga. najviac sa mi paci cisty ale krasny styl bricku Skaerbeak 2022 tak ideal je nieco v tom duchu ciste ale dobre spracovane tie ostatne kocky vyzeraju dost amatersky ked to s tym porovnavam.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Odhlásený papluh

« Odpoveď #17 : 28. November 2024, 09:58:45 »
Osobne by som teraz na rýchlo logo zásadne nemenil, pre aktuálne a minulé výstavy by som nechal logo pod ktorým boli. Ak zmeniť, tak by to chcelo zlepšiť čitateľnosť, ako sa vraví viac "flat" (ploché) tj bez 3d efektov a tieňovania.

To navrhnuté logo s červeným brickom mi pripomína https://www.tipsandbricks.co.uk/  ;D
Je to moderné ale bez lokálneho odkazu (v tomto je fajn jednoduchosť Bricking Bavaria kde je Lego aj odkaz na lokálne farby/znak, naopak Slovinská zástava už je moc detailná)
Samotné rozloženie textu je ok ale predpokladá práve úzke logo.

Odhlásený SkiFi

• ELFIK Minifigures
« Odpoveď #18 : 29. November 2024, 01:13:56 »
Osobne by som teraz na rýchlo logo zásadne nemenil, pre aktuálne a minulé výstavy by som nechal logo pod ktorým boli. Ak zmeniť, tak by to chcelo zlepšiť čitateľnosť, ako sa vraví viac "flat" (ploché) tj bez 3d efektov a tieňovania.

To navrhnuté logo s červeným brickom mi pripomína https://www.tipsandbricks.co.uk/  ;D
Je to moderné ale bez lokálneho odkazu (v tomto je fajn jednoduchosť Bricking Bavaria kde je Lego aj odkaz na lokálne farby/znak, naopak Slovinská zástava už je moc detailná)
Samotné rozloženie textu je ok ale predpokladá práve úzke logo.

Spravit Tatralug logo tak jak je len bez efektov v krivkach je najmenej. A potom sa moze preput do bledo modej a pozadie biele ;) a bude krasne citatelne.
« Posledná zmena: 29. November 2024, 01:29:27 od SkiFi »

Odhlásený MiKeL

• Príspevkov: 2522
    • Moja zbierka
« Odpoveď #19 : 29. November 2024, 20:59:54 »
Vdaka Skifi. Ten tvoj prvy navrh sa mne osobne vobec nepacil, ten druhy je vyrazne lepsi. Nie som proti zmene loga, aj vacsie tresky to robia bezne, ale to chvilu potrva. Ak by sa malo menit len pre potreby vrickov pre pamatnikov, spravme radsej druhu kompaktnejsiu verziu len pre tieto potreby. Samozrejme mozme zmodernizovat aj hlavne logo, ale to asi chvilu potrva kym sa doiteruje k nejakemu konsenzu.

Trosku som sa pohral, mozno to niekoho inspiruje k vrcholovemu vykonu ;)

Odhlásený Inst

• Príspevkov: 367
« Odpoveď #20 : 01. December 2024, 09:05:40 »
Môžeme spraviť hlasovanie za logo, nie? :)

Odhlásený papluh

« Odpoveď #21 : 01. December 2024, 17:47:22 »
Ten štýl čo dal Skifi by na "historické" kocky mal stačiť, ešte ako dobre to bude vidieť naživo.

Ad hlasovanie, najprv to chce viac návrhov asi.

Odhlásený SkiFi

• ELFIK Minifigures
« Odpoveď #22 : 03. December 2024, 10:46:18 »
Ten štýl čo dal Skifi by na "historické" kocky mal stačiť, ešte ako dobre to bude vidieť naživo.

Ad hlasovanie, najprv to chce viac návrhov asi.

Dnes budem tlacit vela dielov prisiel mi restock tak vytlacim 1-2 vzorky a odfotim to.