Bol som tam dnes kuknut. Ale SLABOTA. Maju tam LEN aktualne sety, a LEN bezne predavane, tj neboli tam ziadne pozostatky nedavno skoncenych setov ako maersk, piratskych lodi, atd atd, dokonca ani aktualne a malo dostupne sety tam neboli (monster haunted house). Jediny starsi set bol Tantive IV za cca 155 eur. Ceny o nicom - su to v podstate katalogove ceny + nieco naviac. Maju tam rozne lego prislusenstvo typu tasky, boxy na figy, ale fakt drahe. Zaujali ma halloween mini sety (zombie, duch, bosorka), spring sety, ale cenovo viac ako na BL. Boli aj viacere magnetky (POTC, heroes), ale boli predrazene, resp. typ ktory sa neda odlepit.
Co sa tyka vyberu dielikov, to som velmi neskumal, pri tych cenach co tam mali ma presla chut to riesit. Je tam tiez moznost poskladat si figa podla vlastneho vyberu za cenu cca 2 eura, ale co som tam namatkovo kukal, ziadne cenne prislusenstvo som nevidel (vacsinou to boli casti CMF figov, nic z rimana som nevidel).
Zaujimavostou bola ponuka neoficialneho prislusenstva figov (rozny arzenal zbrani a prilieb) - neviem ci je to v sulade s licenciou lego, ze to tam ponukaju. A pravdupovediac ani neviem aky mat na to nazor - moze to byt velmi uzitocne pre nejake zostavy armad, ALE - neni to predsa lego, tak mam z toho divny pocit, ci je kosher zneuctit lego takymito plastami...
Suma sumarum, neoplati sa tam chodit.
Neoplati sa tam teda ist.