Teraz si zapisali moje tel.c. a zajtra mi to dorucia.
No houno, houno zlata rypka! V utorok cakam, cakam a nic. Tak som tam cez obed volal a sa cudovali, ze mi to nedoniesol. Tak baba vravi, ze zisti kde to je a zavola mi. Samozrejme nik mi nevolal, tak o par hodin poobede som tam volal zasa. Dvihla ina baba, tak zas vysvetlujem co a ako, ze tam uz volam jak debil kazdy den 3x. Tak ma prepla na tu co mi povedala ze mi zavola. Tak ta podrazdene, ze nic nezistila, a preto nevola. Ze ani sklad, ani kurieri to nemaju a asi sa to stratilo. Normalne takto mi to povedala. Uz ani neviem, ako som ten hovor v zufalstve a frustracii ukoncil. Vecer sa na trackingu objavilo, ze som bol nezastihnutelny! To som myslel, ze im to tam pojdem rozmlatit. V stredu rano tam volam, tak baba ze ano, maju to, ale ze to ma novy mlady kurier,
ktory to od pondelka nosi v dodavke! A ze ci si teda chcem prist osobne preto, alebo to da na urgentne dorucenie. Vravim, ze uz fakt neviem teda - tak ale ze nech to da na urgent. Cakam do obeda - nikde nic. Volam teda uz fakt nasraty zasa tam, tak mi dala cislo na kuriera (u nich to funguje tak, ze kurier ma cislo na vas, ale nazad sa neda dovolat na ich sluzobny mobil. Dala mi teda jeho sukromny mobil) a volam mu, kde v prdeli je. Ten debil nevedel kde je moja adresa a zrejme nemal ani mentalnu vybavu na to, aby si zistil kde to je. Tak som mu vysvetlil kde to je a ze Ok, do pol hodky je tu. V hlave som uz mal scenare - rozkopem mu spatne zrkadla? Nepodpisem mu prevziatie? Cakam hodinu - kurier nikde! Kua, tak volam mu - kde v prdeli ste??? Ano, uz som tu kusok od vas, do 15 min. som tam! Za hodinu mu volam zasa kde je.
Ako to uz je tragikomedia. Tak ze do 30 minut je tu. No cely den som mal zabity doma a podvecer dosiel. Mlady, IQ hupaci konik. Pytam sa, preco to vozil 3 dni v aute?? Ze on nevedel kde je tato adresa. Vravim - mate na mna mobil, preco ste nevolali?? Ze si to nevsimol. No evidentne klamal. Evidentne nezvlada pracu kuriera a hladal vyhovorky. A tragikomedia pokracovala. Otvoril dodavku - tak tu to mate. Pozeram - ROZTRHANA skatula, diery a v nej vzacny LEGO set za skoro 2 kila! A typek -
to som do toho nabural parkrat rudlou. Ako... iny by ho tam asi zabil na fleku a siel do basy. Zacal som tu rozsklbanu skatulu sklbat este viac nasraty, otvaram to, abych videl v akom stave je to LEGO. NASTASTIE (!!!) Holandan to dobre zbalil este do bublinkovej folie a okolo toho dal vzduchove vankuse! Inak by ma kleplo na fleku, na tom chodniku! Ako boli by iba 2 moznosti - bud by siel on, alebo ja. Takze takato je moja skusenost s kurierskou sluzbou INTIME. Horor.
Ale je to len obraz toho, KTO ide robit dorucovatela. Slovenska Posta ma uz taky akutny nedostatok dorucovatelov (bavil som sa aj na poste s pani od balikov (Jammo pozna)), ze zacala zamestnavat dawnikov. Ako na jednej strane pekne, ze im davaju pracu - na druhej strane je to zufaly krok! K nam sem chodi uz tiez dawnicka, chuda, nevie ani peniaze zratat spravne, treba po nej kontrolovat, popletie veci... No je vam toho cloveka samozrejme luto, ale je toto spravna cesta voci zakaznikovi?? Si predstavte, ze si pojdete kupit auto a dawnik predajca. Nemyslim si, ze toto su pozicie, kde by mali tychto ludi zamestnavat. A preco je tomu tak? pretoze Posta dava TAK nizke platy, ze im odtial masivne odchadzaju ludia! Kde su tie peniaze?? Preco je tu monopol Posty?? Potom sa netreba divit, ze mame take zazitky ake mame s dorucovatelmi, ci kuriermi - idu to robit ludia, ktori nemaju ani zakladne logicke myslenie, zvacsa z pomocnych skol.